Vila
Ljuta
Aktivnosti
Galerija
Usluge/Ponude
Komentari gostiju
Kontakt


 

 

Aktivnosti


Rafting

Tara je poznata je kao "Suza Evrope". Kanjon reke Tare je dubok 1333 metara što ga čini najdubljim u Evropi, a drugim u svetu, posle kanjona reke Kolorado, a dugačak je 146,4 km. Veći deo reke Tare (uključujući njen kanjon) je pod UNESKO-vom zaštitom kao deo Nacionalnog parka Durmitor. Ova reka je idealna za splavarenje, rafting i ribolov. Rafting je spuštanje niz brze planinske reke u specijalnim gumenim čamcima, namenjenim za brze planinske vode, i sa savremenom opremom. Po atraktivnosti i avanturi koju Tara pruža, možemo reći da spada u sam vrh divljih reka. Priroda ovde zaista nije bila štedljiva. U zavisnosti od vodostaja reke, svaki put drugačije i na drugom mestu, pojavljuju se brojne peščane plaže na kojima se možete kupati, sunčati…

Paraglajding

Za one za koje istraživanje zemlje i vode nije dovoljno uzbudljivo, zašto ne probati paraglajding? Pogled na očaravajuću obalu budvanske rivijere iz vazduha. Skok u paru sa kvalifikovanim instruktorom sa padina iznad Budve ili Bečića, prizemljenje na plaži.

Jedrenje, iznajmljivanje jahti

Zamislite dan proveden na vodi, obilazak zavučenih plažica skrivenih od očiju javnosti. Uživajte okruženi očaravajućom prirodom. Otkrijte predivna mesta dok plovite jednim od najlepših delova Mediterana.

 

 
 

 

 

 

Početna strana    Vila     Ljuta     Aktivnosti     Galerija     Usluge/Ponude     Komentari gostiju     Kontakt