Vila
Ljuta
Aktivnosti
Galerija
Usluge/Ponude
Komentari gostiju
Kontakt


 

 

 Aktivni vikend - odmor na moru

VILA NIKČEVIĆ, Crna Gora
Jedinstveni odmor uz lagano vežbanje,
opuštanje i radionice
javnog nastupa, muzikoterapije i meditacije
13.03. do  15.03.2015.


Ovo je posebna prilika da se tokom odmora na moru steknu osnove za ispunjeniji i uspešniji život. Uz pomoć jednostavnih vežbi opuštanja, vođenih meditacija, kao i predavanja i radionica o osnovama javnog nastupa, učimo kako da razvijemo uspešnu komunikaciju u porodici, okruženju i u poslovnom svetu. 

ljuta-villa-montenegrin-rentals-owners-direct-640-1320952 2400 1800     .  

Luksuzna Vila Nikčević poseduje fantastične uslove kako za odmor tako i za aktivni rad na sebi koji uključuje predavanja i veoma korisne praktične vežbe. Prirodni materijali od kojih je vila Nikčević sagrađena - drvo i kamen - daju izuzetno snažnu energetsku podršku koja uz more, obližnji izvor reke Ljuta i predivan prizor spajanja mora i planina, pruža savršen ambijent za početak korenitih životnih promena na bolje.
Pogledajte najavu jednog od seminara i prošetajte se apartmanima i sobama vile Nikčević OVDE.

Programi aktivnosti:
Jutarnje istezanje, tibetanske vežbe i vežbe disanja
Predavanje i radionice javnog nastupa: "Ko smo i kako da se što bolje predstavimo" - Nina Martinović
Radionica i muzikoterapija Tatjana Karajanov
Vođena meditacija  Seke Nikčević 

h
                   

Slobodno vreme može da se iskoristi za tretmane masaže, reiki, rekonekcije...

PROMOTIVNA CENA za prvi u nizu sličnih događaja aktivnog odmora uz rad na sebi u vili Nikčević:

- 120 € u dvokrevenim sobama (2 kreveta ili francuski ležaj) po osobi
- 200 € u apartmanima ( soba sa francuskim ležajem + ležaj u dnevnoj sobi)

Cena obuhvata smeštaj, doručak i sve programe za vikend (od petka popodne do nedelje popodne) za jednu osobu.
60€ Cena za sve programe bez noćenja (30 € po danu)
Za ručak i večeru biće obezbeđen ketering po želji. 

------

s

Nina Martinović "KosmoSeminar" - Kao dugogodišnji TV autor i voditelj (TV serijali Kosmos i Zdravo živo) stekla je mnoga znanja iz oblasti zdravog i uspešnog življenja koja primenjuje u sopstvenom životu. Zahvaljujući urođenoj veštini komunikacije neguje sposobnost da lako, upečatljivo i uverljivo prenese svoja iskustva i pomogne da polaznici na relaksirajući i zabavan način usvoje znanja i veštine.

Tokom ovog aktivnog odmora, uz pomoć predavanja i praktičnih vežbi, sa polaznicima deli saznanja do kojih je došla. Polaznici dobijaju mogućnost da započnu kvalitetne promene u svom životu, a zahvaljujući osnovama javnog nastupa i u svom poslovnom okruženju, jer nauče bazične zakonitosti sveopšte povezanosti i međusobne uslovljenosti naših misli, osećanja, aktivnosti i uživanja u životu.  "Čak i najelokventniji, obrazovani i autoritativni ljudi, pred kamerama izgube kontrolu, koncentraciju, harizmu... Osmislila sam ovaj seminar da ukažem na to kako važne poruke neometano da stignu do auditorijuma. Seminar je koristan za sve koji osećaju da bi mogli da budu jasniji, prodorniji, samouvereniji i uverljiviji”  

Tanja FBTatjana Karajanov - "Razgovori sa sobom" homeopatijom se uspešno bavi više od 10 godina. U okviru projekta “Muzika sfera” kao autor i vokalni solista stvara muziku u pitagorejskomštimu - 432Hz. Bavi se proučavanjem uticaja frekvencija na zdravlje, poslednje 2 godine drži radionice muzikoterapije “Ples duše”. "Uz muzikoterapiju, tokom radionice "Razgovori sa sobom" laganim i jednostavnim vežbama učimo da sagledamo dubinu i moć sopstvenih potencijala i načine uspostavljanja komunikacije sa svojim bićem. Koristeći glas i pokret kao osnovne pokretače kreativne energije, dolazimo u kontakt sa onim delovima sebe koje retko srećemo, a najčešće za njima tragamo. Razgovori sa sobom nije metod niti sistem rada na sebi, već jednostavno ulaženje u proces osvešćivanja sopstvene originalnosti, tj. ličnog izvora sebe." 

 
SekaMilanka Seka Nikčević - homeopata, reiki terapeut 
"Čovjek je nedeljiva duhovno tjelesnacjelina. Postoje razni metodi kojim čovjek vraća svoje psiho fizickotjelo u ravnotežu. Praktikovanjem meditacije uspostavlja se ravnoteza duha i tela i otklanjaju se posledice stresa izazvane modernim načinom života.
Vođenom meditacijom učesnici seminara imat će priliku da na trenutak zastanu i osjete svoje unutrašnje biće. Ućićemo u prostor ljubavi i mira i za tren osjetiti našu istinsku prirodu."

---

Prijave na mail: sinisaracic@yahoo.com

ili telefonom:

+ 381 60 44 97 111
+ 381 60 44 97 110  

 

 
 

 

 

Početna strana    Vila     Ljuta     Aktivnosti     Galerija     Usluge/Ponude     Komentari gostiju     Kontakt